Kristitty musiikkiterapeutti, sairaanhoitaja

Musiikkiterapia Melodia
Puh. 040 504 5456
info(at)musiikkiterapiamelodia.fi

Olen kristitty musiikkiterapeutti, aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Soitan itse pääsoittimina kitaraa ja harppua, ja sivusoittimina pianoa (koskettimia) ja bassoa. Hengellinen ja klassinen musiikki ovat itselleni mieluisimpia soitettavia.

Olen laaja-alainen musiikkiterapeutti ja tarjoan musiikkiterapiapalveluja sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa. Laaja-alainen musiikkiterapia tarkoittaa sitä, että toimin Kelan palveluntuottajina ja voin hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita lastenneurologian, lasten-, nuoriso- ja aikuispsykiatrian sekä geriatrian alalta. Riippuvuuskuntoutus ja varhaisen vuorovaikutussuhteen ongelmien hoito kuuluvat myös laaja-alaisen musiikkiterapeutin koulutukseen. Musiikkiterapia on lääkärin lähetteellä Kelan korvaamaa, maksajina voivat toimia myös kunnat tai sairaanhoitopiirit. Musiikkiterapiaa voidaan Kelan korvaamana antaa sekä vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena että kuntoutus-psykoterapiana 16-25 vuotiaille nuorille. Asiakkaat voivat hakeutua musiikkiterapiaan myös omakustanteisesti. Olen Kelan palveluntuottaja nuorten kuntoutuspsykoterapiapalveluissa.

Toimin musiikkiterapeutin työn ohella musiikinopettajana Rauman kansalaisopistossa syksystä 2015 alkaen, opetan erityisryhmien bändisoittoa. Kesäisin työskentelen erityisnuorten rippileireillä musiikkiterapeuttina, "kanttorina" ja sairaanhoitajana jo kolmatta vuotta.

Olen koulutukseltani myös Vibrac-hoitaja, ja minulla on fysioakustinen tuoli. Asun Uudessakaupungissa, toimipaikkani sijaitsee Laitilassa elokuun 2017 alusta lähtien, mutta teen tarpeen mukaan asiakaskäyntejä myös asiakkaan lähiympäristöön.