Kaj Törnroos

EH-Sielunhoitoterapeutti
Lohjan lähetys srk:n pastori

Puhelin: 045 3460 143
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varaa ensimmäinen aika puhelimella tai sähköpostilla.
Kaikki ovat tervetulleita elämänkatsomuksestaan riippumatta.

Sielunhoidon ja sielunhoitoterapian tavoitteena on rakentaa turvallinen silta itsensä ja muiden ihmisten välille. Lisäksi tavoitteena on saavuttaa ristiriitojen sijaan hyvä mieli, parantaa ihmissuhteita ja löytää sopivat yksilölliset ratkaisut elämän laadun parantamiseksi. Pyhä Henki ohjaa voimansa, Jumalan sanan, keskustelun ja rukouksen avulla löytämään tien tavoitteisiin.

Jumala loi ihmisen ja antoi hänelle hengen, sielun, ruumiin sekä fyysisen ja sosiaalisen ympäris­tön. Sielunvihollinen pyrkii vaikuttamaan kielteisesti ihmisiin koko heidän elinaikansa. Jumala tah­too eheyttää ja vapauttaa ihmisen rakkaudellaan ja voimallaan. Siksi rukouksella ja sielunhoitotera­pialla voidaan tavoitella parempaa elämänlaatua.

Esimerkiksi monet tupakoitsijat haluavat irti tupakasta. Opiskelijoilla on tarve selvitä tenteistä ja kohentaa lukuhalujaan. Esiintymispelko on esteenä monille henkilökohtaisille tavoitteille. Työn hallinta ja itsetunto voivat olla kateissa. Sielunhoito ja terapia tulevat näissä ja monessa muussa tapauksessa avuksi.

Kokemus

Minulla on sielunhoito- ja rukouspalvelukokemusta 30 vuoden ajalta seurakunta-työssä. Olen ollut naimisissa puolisoni kanssa yli 40 vuotta. Ylläpidän sielun-hoito- ja rukouspalvelutaitojani toimimalla kriisipuhelimen, rukouspalvelupuheli-men, Siuntion Karismakodin päihdehoitokodin sekä Suomen Elijah ry:n sielun-hoitokursseilla ja seminaareissa vapaaehtoisena työntekijänä. Olen suorittanut psykologian ym. kursseja Suomen mielenterveysseurassa, ammattikorkeakou-lussa ja yliopistossa. Olen myös valmistunut Suomen Elijah ry:n EH-sielunhoitoterapeutiksi.

Vastaanottopaikat:

Suomen Elijah ry
Intiankatu 3
00560 Helsinki

Haava ry
Patotie 4 A
01600 Vantaa

Lähetyspiste Oy
Karstuntie 2 A
408100 Lohja